Sultantepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri fide dikim etkinliğinde

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ (ÇEDES) kapsamında öğrencilerimizle fide dikim etkinliği gerçekleştirildi.

17.05.2023 127

17-05-202317-05-202317-05-2023

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi; Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir.

"Projenin amacı çocuklarımıza dini, ahlaki, millî, toplumsal ve geleneksel değerlerin aktarılarak yaşam biçimine dönüştürülmesidir."

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ (ÇEDES) kapsamında çalışmalarımız başlamış ve devam etmektedir.

ÇEDES Projesi kapsamında; Mayıs ayı planında yer alan SEVGİ değerine yönelik olarak ‘’ Doğa Sevgisi ‘’ ile ilgili fide dikimi etkinliği yaptık. Okul bahçemize domates, salatalık, biber ve çilek fideleri diktik. Değerli velilerimizin de katkıları oldu. Hem sevgili öğrencilerimize hem de değerli velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.