Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat Akbaş okulumuzu ziyaret etti.

17.05.2023 161

17-05-202317-05-2023

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Nevzat Akbaş okulumuzu ziyaret etti.

Şube Müdürümüz Sayın Muhammet Nuri Ataseven ile birlikte okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş,  Okul Müdürümüz Osman Söylemez'den okulda yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle hafızlık , akademik dersler ve  gelecek hedefleri üzerine sohbet etti.

Sınıf ziyaretlerinin akabinde öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürümüz öğretmenlerle eğitim öğretim üzerine fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerimizin geleceği için özveriyle çalışan okul yöneticilerine ve öğretmenlere Karabük eğitim ailesine verdikleri değerli katkılar için teşekkür etti ve çalışmalarında muvaffakiyetler dileyerek okulumuzdan ayrıldı.